Hengelen, vergeet de stress
Deelnemers

Maar… naarmate de sportdag naderde, kwamen de inschrijvingen vlotjes binnen en zelfs vanuit andere oorden dan Antwerpen. Een ploeg van onze Franstalige collega’s van “culture Brabant” kwamen met twee ploegen petanque spelen, Avio Zaventem was van de partij met haar voetbalploeg, maar ook de TOL VV-ers zelf wilden maar wat graag hun vrije zaterdag doorbrengen in het OPF-domein van Dennenburg te Kapellen.
Naast de talrijke deelnemers daagden nogal wat supporters en toeschouwers op.
Ook enkele leden van het beheerscomité OPF kwamen met hun familie afgezakt naar Kapellen.

Wat met het weer?

De weergoden waren de organisatoren ook gunstig gezind en verleenden alle medewerking: ‘s middags niet te warm voor de sporters, vanaf 16.00 uur dan volle zon om alles op te warmen voor de BBQ die achteraf plaatsvond.

Wie heeft er honger?

Het was alle hens aan dek voor de medewerkers van het OPF om de dorstigen te laven en de hongerigen te spijzen. ’s Morgens was er een mooi verzorgd ontbijt voorzien, met spek en eieren, ham, kaas, zoetigheden, enz. …
Tijdens de dag kon gesnoept worden van ijsjes en taart of konden er ook belegde broodjes verkregen worden.

De sportwedstrijden gaan van start na één minuut stilte

Naar aanleiding van de dramatische gebeurtenissen in Nice van twee dagen voordien, werd vóór aanvang van het sportieve luik één minuut stilte gehouden ter ere van de slachtoffers die onder het terreurgeweld gevallen zijn.

De prijsuitreiking

Rond 17.30u was het tijd voor de prijsuitreiking.
De laureaten werden getrakteerd op een verrassingspakket bier en bijhorende versnaperingen.
Het tennis werd gewonnen door het duo Martine Ronsse – Robert Faes (TOL VV)
De winnende petanqueploeg bestond uit Pierre Collet en Raymonde Gat (culture Brabant)
De overwinning in het voetbal ging naar AVIO Zaventem
Het luchtkarabijnschieten ging naar Arsène Van Sevenant (TOL VV)
In het hengelen was Jean Smets de sterkste (TOL VV)
Tekst: Danny Maes
Voor nog meer foto's klik hier


Open sportdag van K. TOL VV  groot succes!
Hengelen, vergeet de stress
Het was bang afwachten voor de organisatoren. Juli is immers vakantiemaand en ook de TOL VV-ers en andere sporters nemen al eens verlof…En hoe zou het weer die dag zijn? Tot nog toe was het nogal wat huilen met de pet op.
BBQ

En dan was het hoog tijd om de hongerige magen te spijzen.
Onder de vrolijke muziek van het vijfkoppige blaasorkest o.l.v. Rudi Versweyveld werd de BBQ ingezet met een heerlijke huiscocktail als aperitief. Hierbij werd uiteraard gezellig nagepraat over de voorbije sportdag.
Het prachtige weertje zorgde ervoor dat dit alles in open lucht kon doorgaan.
Vervolgens werd aangeschoven voor een heerlijke BBQ. Een rijkelijk groentebuffet en diverse stukken vlees en vis zorgden ervoor dat iedereen weer op krachten kon komen.
Tennis, voor jong en oud
Tennis, voor jong en oud
Petanquen houd je in beweging
Petanquen houd je in beweging
TOL V.V.
Woord van dank

De gekende professionaliteit van het OPF-personeel zorgde ervoor dat alles vlot verliep met de catering. De diensters konden de bestellingen netjes afwerken, de koks zorgden ervoor dat iedereen voldoende en lekker te eten kreeg, zowel bij het ontbijt als met de BBQ.
K. TOL VV wil OPF hiervoor graag een dikke merci toewensen.
De organisatoren zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Een bijzonder woord van dank dan ook aan Vic Scholtis, Paul This, Peter Thaels, Danny Maes, Phil De Paepe, Leo Balemans, Arsène Van Sevenant en Jean Smets en al diegenen die achter de schermen hebben meegewerkt aan dit succesvol initiatief.
Een groot woord van dank ook aan alle deelnemers en sympathisanten die op dit initiatief inschreven of kwamen kijken / supporteren.

Voor herhaling vatbaar

Dat iedereen tevreden was, bleek bij het afsluiten van de sportdag. Iedereen die naar huis ging, sprak zijn tevredenheid uit en hoopte alvast dat er volgend jaar een nieuwe editie van deze “open sportdag K. TOL VV” zou georganiseerd worden.
Een groter compliment konden de organisatoren zich niet toewensen.