Hoe Sam Wuyts in het KISSIC-verhaal rolde
Sam Wuyts is de papa van een dochtertje van 8 en werkt als fiscaal deskundige bij het team ABC te Turnhout. Hij is één van de vele genomineerde collega's die de medaille van verdienstelijk ambtenaar kreeg opgespeld en dat vanwege zijn uitzonderlijke inzet bij de realisatie van KIS-SIC.

KIS-SIC of het Klanten Informatie Systeem (Système d’Information Clients) heeft tot doel het beheer van de vergunningen  en andere opdrachten van onze tweedelijnsdiensten te vergemakkelijken.

Sam heeft de technische kant ervan bijna volledig zelf uitgedacht en ontwikkeld. Op het werk, maar ook vooral in zijn vrije tijd, heeft hij zich de computertaal PHP meester gemaakt om het programma te ontwikkelen.
Ook nu nog spendeert Sam, naast zijn gewone werk, ongelooflijk veel (vrije) tijd in dit project. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze Franstalige collega's van deze applicatie kunnen genieten. Samen met enkelen onder hen heeft hij alle begrippen in een correcte Franse werktaal omgezet. De omzetting heeft in het weekend plaatsgevonden, zodat niemand er hinder van ondervond.
We spreken dan nog niet over de extra inspanningen die gedaan werden naar statistieken en rapporteringen (NOP), beveiligingen, lay-out, teveel om op te noemen.
N.v.d.r. Inderdaad! Van harte gefeliciteerd, Sam en nog veel succes bij de verdere uitbouw van het KISSIC-project.

Foto: Stephane Biebuyck