Andouac vzw
ANDOUAC vzw
Personeelsvereniging
Antwerpse Douane en Accijnzen
Geachte leden en sympathisanten,

Naar aanleiding van het succes van de vorige jaren (Jekyll & Hyde, Sunset Boulevard, Chess) zullen wij ook dit jaar met Andouac vzw een musical bijwonen. Dit jaar brengt Bohemian Productions de musical “Catch Me If You Can” in de Stadsschouwburg in Sint-Niklaas.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks in de hoofdrollen.

De jonge Frank Abagnale Jr. trekt na de scheiding van zijn ouders de wereld rond. Bij gebrek aan dollars geeft hij zich onterecht uit voor piloot, dokter en advocaat. Het levert hem veel geld, talloze gratis vliegtickets en een topjob aan het hoofd van een ziekenhuis op. Maar de FBI komt hem op het spoor, het kat-en-muisspel begint en Frank krijgt een opmerkelijke band met FBI-agent Carl Hanratty. Zal Frank opgepakt en ontmaskerd worden? Zal hij zijn ware “ik” moeten tonen om zijn geliefde Brenda niet te verliezen? Frank komt in nauwe schoentjes te staan en kan niet blijven weglopen van zijn daden en verantwoordelijkheden.

Dit waargebeurde verhaal beleeft in deze musical zijn Belgische première! Het is een humoristische maar ook diepgaande show die op een originele manier op scène zal gezet worden. De muziek bevat jazz- en popinvloeden en zal daardoor erg fris en aangenaam in de oren klinken! Een speciale musicalervaring die u zeker niet mag missen!


Wij zullen de musical bijwonen op

Zondag 6 mei 2018 om 15u, in Stadsschouwburg Sint-Niklaas
Richard Van Britsomstraat 21, 9100 Sint-Niklaas
.

Kostprijs: 20 euro per persoon

Inschrijving: bij voorkeur per e-mail bij Donald Ryckaert ten laatste op 31 maart 2018 via donald.ryckaert@minfin.fed.be

Betaling:
Op rekening van Andouac BE81 9796 5664 3424 met vermelding “musical + naam + aantal personen”

Praktisch: De stadsschouwburg ligt op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas. Ook ruime parkeermogelijkheden in de buurt van de stadsschouwburg en de Grote Markt.